Ανοιχτή Συνέλευση θεατρικής ομάδας “Όλο Λάθως”

Η συνέλευση στις 7 Ιανουαρίου 2024, στις 17:00, στην Αλλότρια (Κατάληψη Παλιού Δημαρχείου Χαϊδαρίου )  είναι ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Η θεατρική Ομάδα “όλο λάθως” καλεί στην συνέλευση της ελεύθερους ανεξάρτητους ανθρώπους, άτομα και ομάδες, να συμπράξουν, να συνδιαμορφώσουν και να στηρίξουν τις καλλιτεχνικές δράσεις μας. Αν ήδη ξέρεις ή αν θέλεις να μάθεις για το θέατρο, την υποκριτική, τη σκηνοθεσία, το χορό, το κινηματογράφο κ.λπ. ΕΛΑ στην συνέλευση.
Θα συζητηθούν τα ακόλουθα:

1.Απολογισμός 10 έτους δράσης

2.Γνωριμία με άτομα – ομάδες που θέλουν να συν δημιουργήσουν .

3.Ετήσιος Σχεδιασμός : 
α) καλλιτεχνικών δράσεων – παραστάσεων – παρεμβάσεων 
β) εργαστηρίων .
γ) θεματικών προβολών

Λίγα λόγια για τα 10 χρόνια λειτουργίας μας:
Η θεατρική ομάδα δημιουργήθηκε και δραστηριοποιείται από το 2013 στην κατάληψη παλαιού δημαρχείου Χαϊδαρίου (πρώην Ιστός – νυν Αλλότρια – πάντα κατάληψη). Η ονοματοδοσία της ( «όλο λάθως») πραγματοποιήθηκε το 2021. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πως η τέχνη πρέπει να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ προσβάσιμη σε όλους τους ανθρώπους άλλα και πως από την απαρχή της μέχρι και το μέλλον της, είναι ένα μέσω έκφρασης “πολιτικού λόγου” και διαμόρφωσης πολιτικών αλλαγών. Κάποιες χρονιές ήμασταν εξαιρετικά δραστήριοι, κάποιες άλλες όχι . Το ευχάριστο είναι ότι δεν σταματήσαμε ποτέ να πραγματοποιούμε πολιτικές δράσεις μέσω της τέχνης, να ανταλλάσσουμε και να επικοινωνούμε εμπειρίες και γνώση. Έχουμε μια “συμπάθεια” σε τεχνικές του θεάτρου του καταπιεσμένου και του θεάτρου φόρουμ, τον αυτοσχεδιασμό γενικά, το σωματικό θέατρο άλλα και στο θέατρο του παραλόγου, το θέατρο δρόμου, το σουρεαλιστικό κίνημα κ.α.

΄

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *