ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΙ

Η εισβολή των μπάτσων αγκαζέ με την Belvedere, εταιρία ισραηλινών συμφερόντων, που «ονειρεύεται» πεντάστερα και πισίνες για τους εκλεκτούς στον δημόσιο, ανοιχτό, απελευθερωμένο χώρο της κατάληψης Rosa Nera και της κατειλημμένης Πρυτανείας στο Λόφο Καστέλλι, είναι εισβολή του κράτους- μαφία  …αγκαζέ με την Belvedere, που η πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης  της δίνει συνεχείς παρατάσεις στη σύμβαση, παραβιάζοντας τα πάντα: τον πολεοδομικό σχεδιασμό, τη σύμβαση παραχώρησης κυριότητας, τον ίδιο τον ιστορικό τόπο και μια ολόκληρη κοινωνία που στέκεται απέναντι και διεκδικεί το χώρο της ελεύθερο, αυτοοργανωμένο,  αλληλέγγυο και  προσβάσιμο για όλα.

…συνεχείς παρατάσεις που της δίνουν την αβάντα να μεθοδεύει την παράκαμψη των «πάντων» με/για το χρήμα, την αρπαγή και πλήρη εμπορευματοποίηση του Λόφου και την τελευταία «γραφή» στο  ‘’παλίμψηστο» της πόλης με γυψοσανίδες και χαβιάρι.

Το κράτος- μαφία έχει αλλεργία σε οτιδήποτε δημόσιο, αντιεμπορευματικό, αυτοοργανωμένο και ελεύθερο. Οι επιθέσεις στις καταλήψεις και τους αυτοδιαχειριζόμενους κοινωνικούς χώρους έχουν σαν σκοπό την καταστολή και τη φίμωση κάθε πυρήνα αντίστασης απέναντι στον ολοκληρωτισμό του κράτους και του κεφαλαίου.

Οι καταλήψεις ρίζωσαν το Λόφο στη συνείδηση της πόλης σαν ένα χώρο δικό της, μαγικό που αντιστέκεται κι αγωνίζεται γιατί ονειρεύεται.

Θα μας βρίσκεται μπροστά σας σε κάθε πόλη, σε κάθε στενό!

Θα τα πάρουμε όλα πίσω!

Αλληλεγγύη στα συλληφθέντα του Λόφου Καστέλλι.

Κατάληψη ΑλλότριΑ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *