Αλληλεγγύη στη 12χρονη

φωτογραφία Τατιάνα Μπόλαρη

Το φθινόπωρο του 2022 ήρθε στο φως η φρικιαστική υπόθεση συστηματικών παιδοβιασμών και trafficking στον Κολωνό με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι.
Ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, “επιφανής” επιχειρηματίας της περιοχής και “τίμιος οικογενειάρχης”, με διασυνδέσεις σε Νέα Δημοκρατία και εκκλησία, εκβίαζε, βίαζε και εξέδιδε επί μήνες την 12χρονη, εκμεταλλευόμενος την δυσχερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση της οικογένειας.
Έκτοτε, και μετά από σωρεία περιστατικών που ήρθαν στη δημοσιότητα και τα οποία καταδεικνύουν μια ενορχηστρωμένη απόπειρα φίμωσης και εκφοβισμού του θύματος και συγκάλυψης των θυτών, η δίκη συνεχίζεται αυτές τι μέρες στο Εφετείο, με πλήθος αλληλέγγυου κόσμου να δίνει το παρόν.

Η μέχρι στιγμής κρατική αντιμετώπιση της υπόθεσης κάθε άλλο παρά μας καθησυχάζει.

Η Αλλότρια στηρίζει ουσιαστικά κι έμπρακτα τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τη 12χρονη, ενάντια σε κάθε προσπάθεια συγκάλυψης και φίμωσης.

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης για την 12χρονη διενεργεί crowdfunding για την κάλυψη άμεσων βιοτικών αναγκών ( https://kolonos-solidarity.omniatv.com/ ) κι ενημερώνει για τους τρόπους και τις δράσεις στήριξης της ανήλικης.

ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ,

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΙΑΣΤΗ.

κατάληψη ΑλλότριΑ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *